Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης

Η ΕΞΛ -συνεχίζοντας τις δράσεις της για τον «Προορισμό ΛΑΚΩΝΙΑ»- δε θα μπορούσε να παραβλέψει και πρωτοβουλίες με άμεσο κοινωφελές ενδιαφέρον. Για το λόγο αυτό, έχει ήδη απευθύνει από τα ηλεκτρονικά της μέσα ανοικτή πρόσκληση εθελοντικής δράσης προς κάθε ενδιαφερόμενο για ανάληψη πρωτοβουλίας στους τομείς του καθαρισμού ακτών, της δασοπροστασίας, αλλά και της αιμοδοσίας.

Για την οργάνωση των περιβαλλοντικών της δράσεων ήλθε σε επαφή με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης μέσω της Πυραγού κ. Σδράλη Αικατερίνης και τη Δευτέρα 5/8/2013 ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΕΞΛ Φώτης Παντόπουλος συναντήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας με το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης και Νομού Λακωνίας Πύραρχο κ. Αθανασόπουλο Χρύσανθο και τον Υποδιοικητή της ίδιας Υπηρεσίας Πυραγό κ. Νικολέτο Χρήστο. Κατά τη συνάντηση οι κ.κ. Αξιωματικοί έλαβαν γνώση του έργου της ΕΞΛ για τον «Προορισμό ΛΑΚΩΝΙΑ» και ιδιαίτερα για εκείνες τις δράσεις που άπτονται του αντικειμένου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

English: Vehicle of the Fire Service of Greece...
 Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελλάδας. (Photo credit: Wikipedia)
Η ΕΞΛ ζήτησε τη συνδρομή της ΠΥ στα θέματα της αρμοδιότητάς της και έλαβε με μεγάλη ικανοποίηση από τον κ. Διοικητή τη διαβεβαίωση ότι η ΠΥ θα υποστηρίζει συνεχώς με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της αυτές και άλλες παρόμοιες κινήσεις κοινωφελούς χαρακτήρα. Μετά την πρώτη αυτή διερευνητική συνάντηση η ΕΞΛ θα προσδιορίσει τα πεδία ενδιαφέροντος και θα επιδιωχθεί νέα συνάντηση για τη χάραξη των κατευθύνσεων της συνεργασίας.

Η ΕΞΛ ευχαριστεί τους κ.κ. Αξιωματικούς και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης για το ενδιαφέρον τους και απευθύνει δημόσιο έπαινο προς όλους τους υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες εργαζόμενους συμπολίτες μας πυροσβέστες, που αγωνίζονται ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους για την πυροπροστασία του κοινωνικού συνόλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...