Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μπαράζ κερκυραϊκής προβολής, στη Βιέννη

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση της εκδήλωσης που πραγματοποίησε το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας (Βιέννη) με το διάσημο Τ.Ο. Raiffeisen Reisebüro GesmbH και με τη συνεργασία της ΠΙΝ και του Δήμου Κέρκυρας.
 
Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Schlosshotel an der Eisernstrasse Waidhofen an der Ybbs στις 4 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση της Κέρκυρας ως ταξιδιωτικού προορισμού (το Σεπτέμβριο του 2014).

 Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η προβολή της Κέρκυρας ως τουριστικός προορισμός στην Αυστριακή τουριστική αγορά και η προώθηση των κρατήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή 300 ατόμων και διανομή φυλλαδίων της Ελλάδας γενικά και ειδικά των Ιονίων Νήσων και της Κέρκυρας

Επίσης, έγινε παρουσίαση της Κέρκυρας με φιλμ (διάρκειας 10΄) και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του δείπνου και δημοσιοποιήθηκε στην εφημερίδα του Raiffeisen Aktiv “AKTIV ΄14” με όλο το πρόγραμμα του 2014 (ταξίδια σε: Πολωνία, Κέρκυρα, Ινδία, Νέα Υόρκη και ΄Αμστερνταμ) με 32 σελίδες, μέσα στις οποίες υπάρχει και η καταχώρηση του ΕΟΤ και 9 σελίδες για την Κέρκυρα.

Τέλος, το μενού αποτελούνταν από πιάτα κάθε χώρας-προορισμού, με πρώτο πιάτο ελληνικό.

Η ανωτέρω εκδήλωση αποτελεί την εναρκτήρια από μια σειρά παρουσιάσεων που προγραμματίζονται με τον εν λόγω Τ.Ο. που έχει συγχρόνως αλυσίδα ταξιδιωτικών γραφείων που δραστηριοποιείται από το 1969 στην Αυστρία και απασχολεί περίπου 100 υπαλλήλους, με 19 υποκαταστήματα στη Βιέννη και την Κάτω Αυστρία.

Διοργανώνει κάθε χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο, δύο μεγάλα ταξίδια υπό τον τίτλο Raiffeisen Aktiv (σε συνεργασία με τον όμιλο τραπεζών Raiffeisenbankengruppe NÖ-Wien), σε κάθε ένα από τα οποία συμμετέχουν κατά μέσο όρο 2.000 άτομα. Το ταξίδι φθινοπώρου 2014 (Σεπτέμβριος 2014) έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Κέρκυρα. Για την προώθηση των κρατήσεων θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες με στόχο ποιοτικούς και υψηλών εισοδημάτων τουρίστες.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2013 έως το Φεβρουάριο του 2014 αρχίζει σειρά παρουσιάσεων των προορισμών του 2014 στα υποκαταστήματα της τράπεζας Raiffeisenlandesbank NÖ-Wien.

Καλεσμένοι και δέκτες των παρουσιάσεων θα είναι πελάτες αυτών των τραπεζών.

Προγραμματισμένες είναι 80 – 100 παρουσιάσεις, για συνολικά 6.000 – 8.000 πελάτες των υποκαταστημάτων και η Κέρκυρα θα παρουσιαστεί 20 λεπτά στην κάθε μία.

Το ταξίδι θα διαφημιστεί ανάλογα και από τη λέσχη αυτοκινητιστών Αυστρίας ÖAMTC με 1,9 εκατομμύρια μέλη.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας θα συμμετάσχει ενεργά στις ανωτέρω εκδηλώσεις με σκοπό να ενδυναμώσει το ρεύμα των Αυστριακών τουριστών στο Νησί CorfuPress com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...