Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Από Ηράκλειο ... Σκωτία με τα νέα δρομολόγια της EasyJet

Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο της Κρήτης με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο της Κρήτης με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου
Το νέο πτητικό της πρόγραμμα ανακοίνωσε χθες η Easyjet για προορισμούς από και προς της Σκωτία, όπου κατέχει ηγετική θέση, καθώς συνδέει τα δύο βασικά αεροδρόμια της Γλασκώβης και Εδιμβούργου με περισσότερους από 50 προορισμούς. Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο της Κρήτης με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου με μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Τρίτη), οι οποίες γίνονται δύο από 26 Απριλίου (Τρίτη και Πέμπτη). Σύμφωνα με το fortunegreece oι χαμηλότερες τιμές για όλη την καλοκαιρινή περίοδο κινούνται για το σύνολο του ταξιδιού στα επίπεδα των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τιμές που δίνει το site της easyjet οι χαμηλότεροι ναύλοι από Εδιμβούργο προς Ηράκλειο είναι 49,35 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο Αύγουστο και Σεπτέμβριο ενώ από Ηράκλειο προς Εδιμβούργο 38,55 ευρώ τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Αντίστοιχα από την Γλασκόβη στις 5 Απριλίου ξεκινούν πτήσεις από και προς την Κω. Και σε αυτή την περίπτωση οι πτήσεις θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) και οι ναύλοι ξεκινούν και εδώ από τα επίπεδα των εκατό ευρώ τους ανοιξιάτικους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη είχε αναφέρει η διοίκηση της Easyjet, στο τέλος της θερινής περιόδου, τα ελληνικά νησιά είναι από τους πλέον δυναμικούς προορισμούς 2014 τους οποία σταδιακά θα συνδέει με τις βάσεις αεροδρομίων που διαθέτει σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.prismanews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...