Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αλεξανδρούπολη

Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» κατά τη διάρκεια της... φετινής τουριστικής περιόδου, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης.

Οι πτήσεις από Αγία Πετρούπολη, Μόσχα και Παρίσι, προς και από την Αλεξανδρούπολη είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η επιβατική κίνηση κατακόρυφα, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς συνολικά διακινήθηκαν περίπου 6.300 ξένοι επισκέπτες.

«Η μεγάλη υποδομή και το μεγάλο κέρδος για τον τόπο μας είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί που φέτος πάτησαν το πόδι τους στην Αλεξανδρούπολη, είναι πλέον πρεσβευτές του τόπου μας. Ήρθαν και είδαν έναν τόπο περιποιημένο, πράσινο, μοντέρνο, με εμπόρους και επαγγελματίες πρόθυμους να τους εξυπηρετήσουν. Από εδώ και πέρα, ωστόσο, θα πρέπει όλοι να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε για την επόμενη χρονιά καλύτερες συνθήκες» ανέφερε ο κ. Λαμπάκης, σημειώνοντας πως θα γίνουν προσπάθειες ώστε να υπάρξει από του χρόνου και πτήση από το Τελ Αβίβ.

Παράλληλα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ευχαρίστησε τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής, την περιφέρεια, την Μητρόπολη, τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο και άλλους συλλογικούς φορείς, όπως το «Ρώσικο Σπίτι» που συνέδραμαν στην επιτυχία της προσπάθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...