Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ιόνιο και Αδριατική - Ένας μοναδικός προορισμός κρουαζιέρας

Στην Κέρκυρα διοργανώνεται από σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το 2ο Συνέδριο Κρουαζιέρας με θέμα 'Ιόνιο και Αδριατική - Ένας Μοναδικός Προορισμός Κρουαζιέρας'.

Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας ΑΕ διοργανώνει, με την υποστήριξη της Μedcruise, το 2ο Συνέδριο Κρουαζιέρας Κέρκυρας με θέμα “Ιόνιο και Αδριατική - Ένας Μοναδικός Προορισμός Κρουαζιέρας”, από σήμερα 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Tο συνέδριο είναι μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλα τα λιμάνια κρουαζιέρας της Αδριατικής και του Ιονίου, αλλά και τα υπόλοιπα ελληνικά λιμάνια κρουαζιέρας.

Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι να ενισχυθεί ο διάλογος και η συνεργασία μεταξύ των λιμανιών κρουαζιέρας της περιοχής, ώστε ο προορισμός Αδριατική – Ιόνιο να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός και να εδραιωθεί περαιτέρω  στην διεθνή αγορά της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού.

Το συνέδριο διεξάγεται στη Συνεδριακή Αίθουσα του Ο.Λ.ΚΕ. (Νέο Λιμάνι – Επιβατικός Σταθμός Κρουαζιέρας). Κεντρικός ομιλητής είνα ο Ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλης, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο κ. Δανέλλης θα αναφερθεί στο θέμα “Ανταγωνιστικός θαλάσσιος Τουρισμός: Οι κατευθύνσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης”.

Συμμετέχουν ακόμη, μεταξύ άλλών, οι κ.κ. Σταύρος Χατζάκος, πρόεδρος MedCruise, Σωτήρης Βλάχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΟΛΚΕ ΑΕ, Nadine Palatz, διευθύντρια της Atlantic Alliance και Θάνος Πάλλης, καθ. Πανεπιστημίου Αιγαίου και γενικός γραμματέας MedCruise.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...