Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Λαμπερή εκδήλωση «Gig on a Wing» για τον εορτασμό της ένταξης του Α380 της British Airways

Georgia May Jagger and Keith Williams British Airways Chief Executive at British Airways

Leona Lewis και Alice Temperley στην πτήση προς Χονγκ Κονγκ


 Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η βρετανική μουσική, η μόδα, το σχέδιο και η κουζίνα συγκεντρώθηκε σε μια φαντασμαγορική βραδιά που διοργάνωσε η British Airways στο Χονγκ Κονγκ, γιορτάζοντας έτσι την επίσημη ένταξη του ολοκαίνουργιου Α380 στο δρομολόγιο Λονδίνο – Χονγκ Κονγκ – Λονδίνο. Η εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση που έφερε το όνομα «Gig on a Wing», παρουσίασε επιλεγμένα «αστέρια» της Βρετανίας σε εκλεκτούς προσκεκλημένους, όπως ο κ. Keith Williams, Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways και αξιωματούχους του κλάδου των αερομεταφορών, της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, της ψυχαγωγίας και της φιλοξενίας του Χονγκ Κονγκ.


Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Διεθνή Αερολιμένα του Χονγκ Κονγκ, είχε ως επίκεντρο το υπερσύγχρονο Α380 super-jumbo της British Airways, το οποίο αποτέλεσε και το βασικό στοιχείο του σκηνικού που στήθηκε.


Ο Keith Williams, Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways δήλωσε: «Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο στη μακρά και με παράδοση πλέον σχέση που έχει αναπτυχθεί και που συνδέει το Χονγκ Κονγκ με το Λονδίνο, δύο από τα βασικότερα αεροπορικά κέντρα του κόσμου. Για περισσότερο από 75 χρόνια, αυτή η πόλη αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου της British Airways και συνεπώς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του υπερσύγχρονου Α380 στο στόλο της εταιρείας και στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι είμαστε οι πρώτοι που εγκαινιάζουμε αυτή την απευθείας σύνδεση του Χονγκ Κονγκ με την Ευρώπη».

Leona Lewis

Η εκδήλωση της British Airways «Gig on a Wing» ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας από την πασίγνωστη Αγγλίδα σχεδιάστρια Alice Temperley. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η ταλαντούχα σχεδιάστρια παρουσίασε τις προτάσεις της για την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014, από τη βραβευμένη κολεξιόν Temperley London. Τα πανέμορφα μοντέλα αφού κατέβηκαν τις σκάλες του Α380, παρέλασαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα. Η Alice Temperly που σχεδίασε ρούχα για πολλές διάσημες προσωπικότητες, όπως η Keira Knightly, η Rihanna, η Beyonce, και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είπε: «Ενθουσιάστηκα πολύ όταν μου ζητήθηκε από την British Airways να παρουσιάσω την κολεξιόν μου στο Χονγκ Κονγκ, ιδιαίτερα σε μια τόσο λαμπερή εκδήλωση. Ο κόσμος εδώ εκτιμά πάρα πολύ την υψηλή ραπτική, την τελειότητα στην αισθητική και το στυλ, στοιχεία πολύ όμοια με το Α380 της British Airways».


Η βραδιά συνεχίστηκε με την αποκλειστική εμφάνιση της νικήτρια του X-Factor Leona Lewis, η οποία ερμήνευσε ζωντανά μερικές από τις πασίγνωστες επιτυχίες της. Η Lewis παρουσίασε τα τραγούδια της πάνω σε μια ειδικά κατασκευασμένη σκηνή που πλαισιώνονταν από το ένα φτερό του A380. Η Leona Lewis ερμήνευσε επί σκηνής, μια διασκευή του «Fly Away» του Lenny Kravitz, καθώς επίσης και τις παγκόσμιες επιτυχίες της «Bleeding Love» και «Come Alive». Μιλώντας μετά την εκδήλωση η Leona Lewis δήλωσε: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία να ερμηνεύω τα κομμάτια μου πάνω σε ένα από τα μεγαλειώδη φτερά του Α380 της British Airways και σίγουρα αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Μετά από την ερμηνεία μου στο διώροφο λεωφορείο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, νόμιζα πως δύσκολα θα ζούσα πιο συναρπαστική εμπειρία, όμως η αποψινή εκδήλωση “Gig on a Wing” ήταν πολύ ξεχωριστή και σίγουρα μοναδική».


Το Langham Hong Kong, το στολίδι του νότιο-ανατολικού τμήματος της Κίνας, προσέφερε σε όλους του προσκεκλημένους πλούσια εδέσματα, με έντονο φυσικά το βρετανικό στοιχείο.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, το διάσημο μοντέλο Georgia May Jagger, κόρη του Mick Jagger των θρυλικών Rolling Stones, ανέβηκε στη σκηνή με τον κ. Keith Williams για την πραγματοποίηση ειδικής κλήρωσης, το δώρο της οποίας περιλάμβανε δύο εισιτήρια Club World με την British Airways προς το Λονδίνο με το νέο A380 και διανυκτέρευση στο The Langham London. Η Georgia May Jagger είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που η British Airways με προσκάλεσε στο Χονγκ Κονγκ με την πρώτη πτήση του νέου Α380 της εταιρείας. Η εξυπηρέτηση, η ποιότητα του φαγητού και ο ύπνος στα flat beds σε μια τόσο μακρινή πτήση ήταν άριστα, με αποτέλεσμα να φτάσω εδώ πολύ ξεκούραστη. Μου αρέσει πολύ το Χονγκ Κονγκ και ανυπομονώ να επιστρέψω και να παραμείνω περισσότερο σε αυτή την υπέροχη πόλη».

Η British Airways πραγματοποιεί το δρομολόγιο Λονδίνο - Χονγκ Κονγκ - Λονδίνο δύο φορές ημερησίως από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Το νέο Α380 θα εξυπηρετεί την πτήση ΒΑ25 από Λονδίνο προς Χονγκ Κονγκ και ΒΑ26 από Χονγκ Κονγκ προς Λονδίνο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...