Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Κέρκυρα: Συνάντηση με Βούλγαρους Τουριστικούς Πράκτορες

Η ΠIN - ΠΕ Κέρκυρας με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είχε τη χαρά να συναντήσει Τουριστικούς Πράκτορες από την Βουλγαρία οι οποίοι ανήκουν στην Ένωση των Βουλγαρικών τουριστικών πρακτόρων και των ταξιδιωτικών πρακτόρων (ABTTA).

Στη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Χρήστος – Ηρακλής Σκούρτης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους Βούλγαρους Τουριστικούς Πράκτορες για την ιστορία της Κέρκυρας, τις ομορφιές της, το θαυμάσιο φυσικό της κάλος αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  για την τουριστική προβολή της Κέρκυρας στις γειτονικές χώρες.

Οι Τουριστικοί Πράκτορες εξέφρασαν το μεγάλο τους θαυμασμό για το νησί, συνεχάρησαν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη συμμετοχή της στην Τουριστική Έκθεση της Σόφιας και συμφώνησαν σε δράσεις περαιτέρω συνεργασίας και προβολής της Περιφέρειάς και της Κέρκυρας στην Βουλγαρία.

Επιπλέον, συμφώνησαν με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι η Κέρκυρα θα αναδειχθεί από την Ένωση των Βουλγαρικών τουριστικών πρακτόρων και των ταξιδιωτικών πρακτόρων ως ο αγαπημένος τουριστικός προορισμός για το 2014, γεγονός που θα αυξήσει τον αριθμό των Βούλγαρων τουριστών προς το νησί . CorfuPress com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...