Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

IONIA – Στα ύψη αναμένεται να εκτιναχθεί η προσέλευση ρώσων τουριστών το 2014.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Στα ύψη αναμένεται να εκτιναχθεί η προσέλευση ρώσων τουριστών το 2014. Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην διεθνή έκθεση Ιnwetex-cis travel market 2013 στην Αγία Πετρούπολη, από την οποία ξεκίνησε τις δράσεις τουριστικής προβολής και εξωστρέφειας.

“Just beauty”, ήταν το επίσημο σύνθημα της διοργανώτριας πόλης, αλλά και το σχόλιο των Ρώσων για τις διακοπές τους στη χώρα μας, αρκεί κανείς να αναλογιστεί ότι φέτος εκδόθηκαν 900.000 βίζες από τη Μόσχα και 80.000 από την Αγία Πετρούπολη.

Πρόγραμμα φιλοξενίας

Η επισκεψιμότητα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπων των ΜΜΕ. Σε συζητήσεις με τον Διευθυντή του ΕΟΤ και στελέχη του γραφείου του, η ΕΤΙΝ μετέφερε πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Σπύρου, για την εντατικοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας Ρώσων δημοσιογράφων καθώς και της επιθυμίας του για εντατικοποίηση της προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Συζητήθηκαν ακόμη νέοι τρόποι προβολής των Ιονίων Νησιών με στοχευόμενες δράσεις καθώς σε σύνολο 150.000.000 κατοίκων κρίθηκε ότι οι ελληνικοί προορισμοί χρήζουν περαιτέρω προβολής για να γίνουν ευρύτερα γνωστοί. Παράλληλα, οργανώθηκε εκδήλωση προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.


www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...