Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στην έκθεση ‘’NATIONAL WEDDING SHOW’’ στο Birmingham της Αγγλίας


Στη μεγαλύτερη έκθεση γάμου της Μεγάλης Βρετανίας συμμετείχε ο Δήμος Μονεμβασίας, φιλοξενούμενος στο περίπτερο του ΕΟΤ. Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προώθηση της Μονεμβασιάς ως προορισμό γάμων στην αγορά της Αγγλίας. Η έκθεση με τίτλο ‘’NATIONAL WEDDING SHOW’’ διοργανώθηκε στο Birmingham της Αγγλίας από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2013.


Κατά τη διάρκεια τις έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία της Αγγλίας, τα οποία εξειδικεύονται στη διοργάνωση ταξιδιών γάμου. Παράλληλα τα μέλη της επιτροπής τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Άγγλους επισκέπτες παρουσιάζοντάς τους τα πλεονεκτήματα και τη μοναδικότητα της περιοχής.


Ο τουρισμός γάμων είναι μια εξειδικευμένη μορφή τουρισμού με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στο Δήμο Μονεμβασιάς. Ο Δήμος Μονεμβασίας μπορεί να αποτελέσει δημοφιλή προορισμό γάμων προερχόμενων από το εξωτερικό και η Αγγλία αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη για αυτού του είδους τουρισμό.

Την αποστολή αποτέλεσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κος Λύρας Χαράλαμπος και το μέλος της Επιτροπής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας κος Πολλάλης Δημήτριος.

Ο Δήμος Μονεμβασίας ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...