Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Η LG εξοπλίζει τον Όμιλο ξενοδοχείων Caldera με τηλεοράσεις της σειράς Pro:Centric V

Οι  τηλεοράσεις 26’’, 32” και 42” της σειράς LT640H προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης στους επισκέπτες και προηγμένες λειτουργίες στους ξενοδόχους


H LG Electronics (LG), παρουσιάζοντας μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία στον απαιτητικό χώρο του τουρισμού, ανακοίνωσε ότι οι μονάδες Caldera Village, Caldera Villas και Caldera Bay στην Κρήτη είναι πλέον εξοπλισμένες με τις προηγμένες LED τηλεοράσεις της σειράς Pro:Centric V LT640H.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 108 τηλεοράσεις 32” και 22 τηλεοράσεις 26” στους χώρους και τα δωμάτια του Caldera Village. Αντίστοιχα, στο Caldera Bay τοποθετήθηκαν 137 τηλεοράσεις 32”, 18 τηλεοράσεις 26” και 1 τηλεόραση 42”, ενώ ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση 6 τηλεοράσεων 32” και 2 τηλεοράσεων 42” στις δύο αυτόνομες κατοικίες του Caldera Villas.

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Pro:Centric των συσκευών 26LT640H, 32LT640H, και 42LT640H, οι υπεύθυνοι λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας μπορούν να διαμορφώνουν και να διαχειρίζονται από απόσταση το τηλεοπτικό περιεχόμενο που διανέμεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου μέσω ενός κεντρικού server, μειώνοντας έτσι το κόστος λειτουργίας, και προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στους πελάτες τους. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν στις τηλεοράσεις των δωματίων χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και τα αξιοθέατα της περιοχής τους, διαφημιστικά μηνύματα, τηλεοπτικούς οδηγούς προγράμματος, διαδραστικούς χάρτες και μετεωρολογικά δελτία.

Το σύστημα Pro:Centric μπορεί να εγκατασταθεί αξιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα καλωδιακή υποδομή (RF) του ξενοδοχείου, ενώ χάρη στην εφαρμογή EzManager οι ρυθμίσεις των τηλεοράσεων Pro:Centric V της LG γίνονται εύκολα και γρήγορα, με απλά βήματα, από ένα κεντρικό σημείο.

Οι επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG για ξενοδοχεία προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες στους επισκέπτες, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία που αποκομίζουν από τη διαμονή τους. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης με την αποκλειστική τεχνολογία IPS εξασφαλίζει ολοζώντανες εικόνες και εξαιρετικά μεγάλες γωνίες θέασης. Το κεντρικό μενού της συσκευής διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως ενεργοποίηση σε συγκεκριμένο κανάλι, αφύπνιση, ηχητική ειδοποίηση, και Remote Jack Pack, μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να συνδέσουν στην τηλεόραση την προσωπική τους φορητή συσκευή και να προβάλλουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στη μεγάλη οθόνη.

Η LG προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αξιοποιώντας τεχνολογικά προϊόντα που διαθέτουν πλήθος καινοτομικών λειτουργιών, που μπορούν να προσαρμόζονται ιδανικά στις ανάγκες κάθε τύπου ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...