Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Lonely Planet: Απόλυτος προορισμός για το 2014 τα ελληνικά νησιά

Στην κατηγορία «Best Value Destinations»

Κάθε χρόνο το Lonely Planet εκδίδει ένα μικρό βιβλίο με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χρονιάς. Το υλικό για το 2014 είναι ήδη έτοιμο και ανάμεσα στις προτάσεις του Lonely Planet φιγουράρουν και τα ελληνικά νησιά.

Το περιοδικό διαλέγει τα μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μία περιουσία ή όπως το γράφει χαρακτηριστικά «Best Value Destinations».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από σήμερα και όποιος θέλει να επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά θα βρει εκεί όσες πληροφορίες χρειαστεί. Οπως αναφέρεται μέσα, η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης οι τιμές έχουν πέσει αισθητά και οι Ελληνες καταβάλλουν προσπάθειες να ξανακερδίσουν τους τουρίστες. Μάλιστα τονίζουν ότι πλέον στα αρχαιολογικά μνημεία δεν υπάρχει συνωστισμός γεγονός που τα κάνει ακαταμάχητα.

Αλλοι προορισμοί που προτείνονται ως οικονομικοί από το Lonely Planet είναι οι: Βουλγαρία, Αιθιοπία, Πορτογαλία, Νικαράγουα και Νότια Ιταλία.

Ως καλύτερες πόλεις για το 2014 αναφέρονται οι: Κέιπ Τάουν, Οκλαντ, Ζυρίχη, Βανκούβερ, Σαγκάη, Αδελαϊδα, Ρίγα, Σικάγο, Τρινιδάδ, Παρίσι.

Ως καλύτερες χώρες για τουρισμό το 2014 οι: Μαλαισία, Βέλγιο, Βραζιλία, ΠΓΔΜ, Σκωτία, Σευχέλλες, Σουηδία, Μεξικό, Μαλάουι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...