Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες σε ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του υπ.Τουρισμού

Δείτε τις ονομαστικές καταστάσεις στο www.mintour.edu.gr

Κάλλιο αργά παρά ποτέ ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, για εισαγωγή στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014. 


Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 23626/19.10.2013 (ΑΔΑ: ΒΛΛ0ΟΟ-ΧΙΓ) εισάγονται συνολικά 575 υποψήφιοι στις ΕΠΑΣ και 320 υποψήφιοι στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.
 
Οι αλφαβητικές ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, όπως και η κατανομή τους ανά ειδικότητα και Εκπαιδευτική Μονάδα εισαγωγής, όπως ανακοινώθηκε αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr και στους πίνακες ανακοινώσεων του Υπουργείου Τουρισμού και των εκπαιδευτικών μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού.
 
Οι επιτυχόντες μαθητές και καταρτιζόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους με τ' απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ίδιοι ή οι κηδεμόνες τους,  στην Εκπαιδευτική Μονάδα που εισάγονται, σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήτοι από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2013 από τις  09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.
 
Μετά τη λήξη της προθεσμίας, τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν απ' τους επόμενους κατά σειρά κατάταξης μορίων και προτιμήσεων, υποψήφιους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...