Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Εκατόν ογδόντα ιταλικά ταξιδιωτικά γραφεία στην Κρήτη με το Veratour

Το τουριστικό γραφείο Veratour είχε το 2013 πληρότητες πάνω από 90% σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς με αποκορύφωμα το 94% της Κρήτης.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το fam trip 180 ταξιδιωτικών πρακτόρων που διοργάνωσε το Veratour στην Κρήτη από 5 έως 8 Οκτωβρίου σε συνεργασία με το Cretatour dmc. Σκοπός του ταξιδίου ήταν να γνωρίσουν περισσότεροι Ιταλοί πράκτορες τον κορυφαίο ελληνικό προορισμό.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την πόλη των Χανίων όπου είχε οργανωθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου εταιρική παρουσίαση, η οποία αφορούσε κυρίως την Κρήτη, αλλά και τους υπόλοιπους ελληνικούς προορισμούς, ενώ υπήρχε ελεύθερος χρόνος για την ξενάγησή τους στα αξιοθέατα της παλιάς πόλης και του Βενετσιάνικου λιμανιού, για τα οποία αναφέρθηκαν με θαυμασμό.

Την επόμενη μέρα οι πράκτορες επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και την παλαιά πόλη του Ηρακλείου, ενώ το απόγευμα διοργανώθηκε ξενάγηση στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Τόσο η Περιφέρεια της Κρήτης, η οποία αντιπροσωπεύθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη στο καλωσόρισμα των πρακτόρων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όσο και οι προαναφερθέντες Δήμοι, τα Επιμελητήρια αυτών, το γραφείο του ΕΟΤ, αλλά και διάφορες Ενώσεις, όπως αυτή των Εξαγωγέων Οινοποιών της Κρήτης, συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε οι επισκέπτες να νιώσουν τη θερμή κρητική φιλοξενία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Veratour κ. Davide Pavarina σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Tour Operator είχε πληρότητες πάνω από 90% σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς με αποκορύφωμα το 94% της Κρήτης, γεγονός που μεταφράζεται σε μία αύξηση της τάξεως 7-10% της ιταλικής αγοράς στην Κρήτη το 2013 σε σχέση με το 2012.

Κατά την αναχώρηση δε του γκρουπ στις 8 Οκτωβρίου και μετά από τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Κρήτη, ο εκ των ιδιοκτητών και γενικός διευθυντής κ. Stefano Pompili δήλωσε πως αναμένει σίγουρα μια περαιτέρω αύξηση της τουριστικής ροής από την Ιταλία το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...