Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟ

Ο Γ. Διευθυντής του Sofitel Athens Airport Cyril Manguso με τον Ντέμη Ρούσσο
Με δείπνο προς τιμήν του κ. Ντέμη Ρούσσου που παρετάθη στο Sofitel Athens Airport έκλεισε η βραδιά της απονομής του παράσημου του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής στον Έλληνα τραγουδιστή που λατρεύτηκε από τους Γάλλους. 

Η απονομή του παράσημου –το οποίο απονέμεται σε στρατιωτικούς αλλά και πολίτες για τις υπηρεσίες τους στη Γαλλία- πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στη Γαλλική Πρεσβεία από τον Γάλλο Πρέσβη Jean Loup Kuhn-Delforge, σε μια σεμνή τελετή παρουσία παλιών φίλων, συγγενών, συνεργατών, ανθρώπων που λάτρεψαν τον Ντέμη Ρούσσο ανθρώπων της τέχνης, της γαλλικής κοινότητας στην Ελλάδα και βεβαίως της οικογένειάς του.

«Στο πρόσωπο του καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσου μετουσιώνεται η πλούσια και μοναδική πολιτιστική κληρονομιά δυο χωρών όπως η Ελλάδα και η Γαλλία που έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της τέχνης και του πολιτισμού παγκοσμίως.  Είναι εύλογο να αισθανόμαστε  ιδιαίτερα περήφανοι που είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του κ. Ρούσσου» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Cyril Manguso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...