Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Μείωση των Ελλήνων επισκεπτών στο δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης


Mείωση που ξεπερνά το 20%, σε σχέση με το 2009, καταγράφει ο αριθμός των Ελλήνων επισκεπτών στο δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με στοιχεία της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα, για τον μήνα Ιούλιο, οι Έλληνες που προτίμησαν το δημοτικό κάμπινγκ είναι 8.334, ενώ πέρυσι, τον ίδιο μήνα, ήταν 10.324 άτομα.
Αντίθετα, στους αλλοδαπούς, κυρίως Ολλανδούς και Γερμανούς, σημειώθηκε αύξηση, καθώς φέτος για τον μήνα Ιούλιο ο αριθμός τους ήταν 4.890 άτομα, ενώ πέρυσι ήταν 4.530 επισκέπτες.

Το Δημοτικό κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης διαθέτει 216 θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα, δυο ξενώνες που μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 50 άτομα και μια αίθουσα σεμιναρίων.
Η παραλία του κάμπινγκ που έχει γαλάζια σημαία, διαθέτει εστιατόριο, μίνι μάρκετ, γήπεδα volley, παιδική χαρά, θερινό κινηματογράφο και παρέχει πολλές άλλες διευκολύνσεις στους επισκέπτες του.

«Διατηρούμε τις ίδιες τιμές με πέρυσι», σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΗΤΕΑ, Βασίλης Χριστοφορίδης, αποδίδοντας την μείωση των επισκεπτών στην οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...