Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Μετατροπή του Εκθεσιακού Κέντρου ΟΛΠ σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Τη μετατροπή του Εκθεσιακού Κέντρου Ο.Λ.Π. (Παγόδα) στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά σε σύγχρονο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα 5 αστέρων και σταθμό επιβατών κρουαζιέρας, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, εγκρίνοντας την εισήγηση για την προκήρυξη παραχώρησης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Ανωμερίτη.

Σύμφωνα με τον κείμενο της Διακήρυξης Διεθνούς Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με Ανοιχτή Διαδικασία για τη Μελέτη, Κατασκευή, Ανάπτυξη, Λειτουργία και Εκμετάλλευση του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος:

1. Προβλέπεται περίοδος παραχώρησης 30 ετών με δυνατότητα παράτασης υπό ορισμένες προϋποθέσεις για 5 περαιτέρω έτη.

2. Διατήρηση της αρχιτεκτονικής μορφής της στέγης (Παγόδα) επειδή αυτή έχει καταστήσει το συνολικό κτίριο τοπόσημο για τον Πειραιά.

3. Δυνατότητα τροποποίησης, κατασκευής ή ανακατασκευής ολόκληρου του κτιρίου.

4. Παραχώρηση της έκτασης των 13 στρ., του 4όροφου κτιρίου και της πενταγωνικής αποθήκης.

5. Ο υποψήφιος που θα αναδειχθεί Προσωρινός Ανάδοχος προ της υπογραφής της Σύμβασης Παραχώρησης θα έχει την υποχρέωση σύστασης Ανωνύμου Εταιρείας Αποκλειστικού Σκοπού.

Ο ΟΛΠ σημειώνει ότι στον Πειραιά δεν υφίσταται ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων και ότι στα ελκυστικά δεδομένα της επένδυσης θα πρέπει να προστεθούν η θέση του, η γειτνίαση του με το νέο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Πειραιά, η διέλευση και στάθμευση στο παρακείμενο χώρο του monorail καθώς και η λειτουργία στην πλατεία Αγ. Νικολάου υπόγειου σταθμού στάθμευσης αυτοκινήτων 770 θέσεων.

Η σχετική προκήρυξη θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, θα δημοσιευθεί στο διεθνή τύπο και θα παραδίδεται στους επενδυτικούς οίκους από την προσεχή βδομάδα.ραφείς,
τα μικρά μυστικά της τέχνης του λόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...