Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Η HELLENIC SEAWAYS ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟY CONDE NAST TRAVELLER 
Το βραβείο  της Κορυφαίας σε Βαθμολογία στην κατηγορία Ακτοπλοϊκές Εταιρείες Εσωτερικού παρέλαβε η Hellenic Seaways σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου στο πλαίσιο των βραβείων κοινού που πραγματοποίησε για πρώτη φορά στη χώρα μας το περιοδικό Conde Nast Traveller. 
Πιο αναλυτικά, εκτός από τη διάκρισή της με ποσοστό 88,24% στην παραπάνω κατηγορία, η Hellenic Seaways κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιμέρους κατηγορίες «Αντιμετώπιση Ανηλίκων» με ποσοστό 87,51%, «Εγκαταστάσεις/ Δραστηριότητες» με ποσοστό 92,34% και «Service/ Προσωπικό» με ποσοστό 87,66%. Παράλληλα, αναδείχθηκε στις κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες που αφορούσαν στο «Περιβάλλον / Εσωτερική Διακόσμηση», «Γεύση / Εστιατόρια» και «Φιλικότητα προς το Περιβάλλον» αλλά και αξιόλογη βαθμολογίες στις υπόλοιπες κατηγορίες για την ποιότητα υπηρεσιών και τις υποδομές του στόλου της όπως «Δρομολόγια / Ποικιλία προορισμών», «Βραδινή ζωή / Διασκέδαση» και «Ανέσεις καμπίνας». 
Το Conde Nast Traveller, το No1 ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, διοργανώνει από το 1998 τα ετήσια βραβεία κοινού μέσω των οποίων αναδεικνύονται οι προορισμοί, τα ξενοδοχεία, τα μέσα μεταφοράς και οι υπηρεσίες, που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις προσδοκίες των αναγνωστών του. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές της αντίστοιχης διοργάνωσης στη Μεγάλη Βρετανία και την Αμερική, η ελληνική έκδοση του περιοδικού έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να εκφράσει τη δική του άποψη και να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.
Πρόκειται για  μία ιδιαίτερα τιμητική βράβευση για την Hellenic Seaways, που τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της, στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών ακτοπλοϊκών μεταφορών και φιλοξενίας στις ελληνικές θάλασσες. Επιπλέον, η ανάδειξή μας ως Κορυφαίας σε Βαθμολογία Ακτοπλοϊκής Εταιρείας Εσωτερικού, αλλά και η υψηλή βαθμολογία μας στις επί μέρους κατηγορίες από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller, είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή των προσπαθειών μας να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση προς τους ταξιδιώτες, κάνοντας κάθε έναν να αισθάνεται ξεχωριστός, πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων μας.
Πάνω απ’  όλα όμως, η βράβευσή μας επιβεβαιώνει την προσπάθεια για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επιβάτες και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε την πορεία με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της ποιότητας σε όλους τους τομείς. 
Hellenic Seaways: Πάμε μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...