Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η Royal Caribbean Cruises βραβεύει τον Navigator Travel & Tourist Services για την προσφορά του στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Radiance of the Seas in Hawaii
Βραβείο για την προσφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και για την εξαιρετική επίδοση στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας στην Ελλάδα έλαβε πρόσφατα ο Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services από την Royal Caribbean Cruises. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services.

 
“Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται σαν το φυσικό αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας με τον Navigator, δεδομένου ότι η πολυετής πείρα του και η εντατική δραστηριοποίηση της εταιρείας συνέβαλαν στην ανάπτυξη και αποτελεσματική προώθηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την στρατηγική συνεργασία μας με τον Navigator Travel & Tourist Services και εξίσου πεπεισμένοι πως από κοινού θα συμβάλουμε καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της στην περιοχή” δήλωσε η κα Helen Beck, Διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
 
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator Travel & Tourist Services, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την RoyalCaribbean Cruises για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση μας, που αποτελεί την επιβεβαίωση για την θετική πορεία της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και την προσπάθειά μας για την ανάδειξή της. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσουμε το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να προσπεραστούν οι σκόπελοι και να καταστεί η αγορά κρουαζιέρας μια από τις ισχυρότερες στην περιοχή της Μεσογείου.”
 
Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα, Κύπρο,  FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία των εταιρειών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises.
 
Φωτογραφία: (Από αριστερά) κ. Rama Rebbapragada, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος των Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Navigator Travel and Tourist Services και κα Helen Beck, Διευθύντρια Πωλήσεων της Royal Caribbean International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια σας αρκεί να μην είναι υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...